KAD ČUJETE KOLIKO SU PLAĆENE ZVEZDE FILMOVA ZA ODRASLE - PREVRNUĆETE SE: A evo i ko zarađuje više MUŠKARCI ILI ŽENE
Ko bi rekao?, Foto: Profimedia

AUUU

KAD ČUJETE KOLIKO SU PLAĆENE ZVEZDE FILMOVA ZA ODRASLE - PREVRNUĆETE SE: A evo i ko zarađuje više MUŠKARCI ILI ŽENE

Evo kako se kreću plate glumaca i glumica filmova za odrasle!

Objavljeno:

Jedna od najnaprednijih industrija u svetu, koja prema mišljenju mnogih neće da se ugasi, jeste industrija za odrasle. Glumci i glumice filmova za odrasle započinju svoj radni dan drugačije od ostalih. Mnogi kažu da uživaju u njemu i vesele se svakom novom danu. Mnogima koji pomisle na njihove plate "padne mrak na oči". Ali koliko zapravo zarađuju zvezde filmova za odrasle?

Stiven Hirš, potpredsednik kompanije za zabavu za odrasle "Vivid Entertainment", rekao je za CNBC da devojke zarađuju više novca kada prvi put uđu u industriju jer su nove. Međutim, njihov dalji prihod zavisi od toga koliko će postati popularne. Prema CNBC-u, prosečna glumica u industriji je plaćena između 800 i 1.000 dolara (oko 1.000 evra) za "tradicionalnu muško-žensku scenu intimnog odnosa."

Plate se razlikuju za muškarce
Plate se razlikuju za muškarcefoto: Sergiy Tryapitsyn / Panthermedia / Profimedia

Oni koji nisu traženi u industriji i nisu popularni mogu da budu plaćeni manje, oko 300 dolara, dok popularniji glumci mogu da naplate 1.500 ili čak 2.000 dolara po sceni. Ako se glumac ili glumica upusti u ekstremnije scene na setu, dobijaju između 1.800 i 2.500 dolara. Derek Hej, osnivač agencije za talente LA Direct Models, rekao je da je video kako glumcima nude između 2.000 i 6.000 dolara za scenu ako je to nešto što nikada ranije nisu radili, prenosi hrvatski Index.

Plate se razlikuju za muškarce

Razlika u platama može da varira i bude čak veća kada su u pitanju muškarci. CNBC izveštava da muškarci obično dobijaju 500-600 dolara po sceni ili čak po danu. Ako su malo poznatiji, mogli bi da zarade 700-900 dolara.

"Mislim da odrasle zvezde ne zarađuju toliko novca koliko javnost misli. Mislim da niko, čak ni najveće zvezde, ne zarađuju više od pola miliona godišnje, ali ako neka od vrhunskih zvezda zarađuju od 300.000 do 400.000 dolara godišnje, po percepciji većine ljudi, to bi i dalje bilo mnogo novca", zaključio je Derek Hej na kraju.

BONUS VIDEO:

02:12

SRBIJA VODI PO BROJU NOVOOTKRIVENIH KARCINOMA GRLIĆA MATERICE U EVROPI! Ginekolog upozorava: Jednu osobinu MORAMO da promenimo

(Espreso / Mondo / Prenela I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.